Суспільство

Декларація Кіма за 2023 рік: зарплата 1,3 млн, годинник Hublot та шість квартир у Миколаєві

Глибинний аналіз декларації Віталія Кіма за 2023 рік

Цей материал також доступний

Огляд майнового стану

Віталій Кім, голова Миколаївської обласної військової адміністрації, представив у своїй декларації за 2023 рік значний список майна та доходів, що свідчить про його фінансовий стан. Декларація включає в себе шість квартир, два автомобілі, значні суми готівки, корпоративні права та інвестиції в криптовалюти.

Нерухомість

  • Шість квартир з загальними площами від 49,1 м2 до 115,7 м2, розташовані в Миколаєві. Ці об’єкти були придбані протягом 2017-2020 років, що підкреслює активну інвестиційну діяльність Кіма у нерухомість.
  • Нежитлове приміщення площею 293,61 м2 також знаходиться у власності, показуючи розширення інтересів за межі житлової нерухомості.

Транспортні засоби

  • Кім вказав два автомобілі в особистій власності: Mercedes-Benz E200 (2015 р.) та SUBARU XV 2.0 (2017 р.).
  • Volkswagen Touareg R-Line (2020 р.) вказано як орендоване транспортний засіб від компанії «ПП Моноліт».

Готівкові активи

  • Віталій та його дружина Юлія зберігають готівкою понад 95 тис. доларів США та 500 тис. гривень, демонструючи значну ліквідність своїх активів.

Корпоративні права та бізнес-інтереси

  • Юлія Кім є власницею компаній «Дует-Плюс» та «Медіа Група», що вказує на широкі бізнес-інтереси сім’ї за межами державної служби.

Інвестиції в криптовалюти

  • У декларації згадується володіння 0,71 Bitcoin, що на момент декларування оцінювалося приблизно у 1,932,044 гривні.

Доходи

  • Віталій Кім задекларував дохід у розмірі 1,349,227 гривень від заробітної плати за основним місцем роботи, а його дружина заробила 500,000 гривень від підприємницької діяльності.

Банківські рахунки

  • На банківських рахунках у Віталія зберігається 101,5 тис. гривень та 126 євро. Додаткові 74 тис. євро розміщено в Банку Сантандер (Іспанія).

Висновки

Декларація Віталія Кіма за 2023 рік є яскравим прикладом значного майнового статусу та різноманітності фінансових інтересів. Вона включає в себе елітну нерухомість, дорогі автомобілі, значні готівкові активи, корпоративні права та інвестиції в криптовалюти.

Ранее ми пісали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button