ПолітикаСуспільствоТема дня

Від годинників преміум-класу до криптовалют: декларація голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма

Лише за 2022 рік посадовець Віталій Кім отримав зарплати майже у мільйон грн

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім зробив своїй дружині Юлії дорогий подарунок – елітний годинник Hublot, вартістю понад 400 тисяч гривень. Це стало відомо з його декларації за 2022 рік – перший рік повномасштабного вторгнення рф у нашу країну.

Окрім цього, у декларації зазначено, що Юлія Кім інвестувала у криптовалюту Bitcoin, сумарно на суму майже 850 тисяч гривень.

Доходи подружжя не обмежуються лише цим. Вони зберігають значні грошові заощадження у валюті – 95,5 тисяч доларів і 509 тисяч гривень готівкою, а також 143 тисячі євро в банку Сантандер в Іспанії.

У звітному році Віталій Кім також почав орендувати автомобіль Volkswagen Touareg R-Line 2020 року випуску, вартість оренди якого перевищила 994 тисячі гривень. Це сталося через ТОВ “ПП МОНОЛИТ”. При цьому у власності родини залишаються також автомобілі Mercedes-Benz E200 та SUBARU XV.

З декларації випливає, що у 2022 році Віталій Кім отримав 930 тисяч гривень заробітної плати, тоді як його дружина заробила 65,6 тисяч гривень в ТОВ “Мисливець Миколаїв”.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button