ПригодиСуспільствоТема дня

Головну новорічну ялинку Корабельного району розбомбили російські окупанти, - мер

Під час давнього "прильоту" щодо ДК "Корабельний", як повідомляє тепер мер Секевич

Цей материал також доступний

Головну ялинку Корабельного району, яка встигла тричі під час Новорічних свят потішити місцевих мешканців, стоячи на площі перед БК “Корабельний”, знищили російські окупанти 5 липня 2022 року, під час обстрілу палацу культури (де і зберігала її в періоди між зимовими урочистостями).

Про те, що влітку, під час прильоту ворожої ракети в БК (від якого залишилися лише фасад і приблизно 20% приміщень), було знищено і новорічну красуню, повідомив днями в соцмережі Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Нагадаємо: цю ялинку раніше ставили на вулиці Соборній у центрі міста, а
у 2019 році
передали на баланс БК “Корабельний”: “Щоб ви не говорили, що живете на відшибі”: у Миколаїв купили нову ялинку, а стару передали в Корабельний район, – розповів Сєнкевич (ВІДЕО).

Зазначимо: 26 грудня в одному з ефірів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім знову озвучив інформацію про те, що головна міська ялинка, яку всього лише три роки поспіль встановлювали на площі Соборній, уже “амортизувалася”, і в планах представників Миколаївської влади була купівля нової, однак під час війни цього робити не стали, тому й вирішили створити ялинку в стилі мілітарі, накинувши захисні сітки на пам’ятник Святому Миколаю в Каштановому сквері, попередньо обкладений мішками з піском.

Нагадай, ми писали:
Із бюджету Миколаєва витратили 63 тисячі на обслуговування та ремонт гірлянд для “ялинки незламності” в центрі міста

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button