Суспільство

У Корабельному районі затвердили 10 місць для продажу ялинок та святкових прикрас

Всього по місту буде 92 адреси святкової торгівлі новорічними ялинками та прикрасами

Цей материал також доступний

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради затвердив список місць святкової торгівлі новорічними ялинками та прикрасами під час новорічних свят на території міста, про що йдеться у рішенні виконкому, опублікованому на сайті міськради.

Працювати новорічні базари дозволили з 18 грудня по 31 грудня 2022 року . Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради необхідно забезпечити реєстрацію декларацій про режим роботи об’єктів, поданих суб’єктами господарювання, за наявності договору на вивезення ТПВ та прибирання території.

Продавці новорічних ялинок та прикраси під час новорічних свят повинні розміщувати об’єкти святкової торгівлі лише у місцях, зазначених у переліку. Перед початком роботи укласти договори про вивезення ТПВ та прибирання прилеглих територій. Продаж новорічних ялинок проводити лише за наявності маркування пластиковими бірками зі штрих-кодом.

Також виконком рекомендує Головному управлінню Національної поліції Миколаївської області забезпечити постійний контроль за недопущенням проведення суб’єктами господарювання та громадянами несанкціонованої святкової торгівлі новорічними ялинками та прикрасами під час новорічних свят на території Миколаєва.

Загалом по місту буде 92 адреси святкової торгівлі новорічними ялинками та прикрасами. З них у Корабельному районі – шість точок на десять місць: проспект Корабелів, 14 (три місця), вулиця Знам’янська, 37 (два місця), вулиця Олега Ольжича, 3-Г (два місця), вулиця Адмірала Ушакова, 5 (одне місце) ), вулиця Глінки, 6 (одне місце) та проспект Корабелів, 20/3 (одне місце).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button