Суспільство

"Ялинка у нас була поганою, треба було купувати нову", - Кім про миколаївську ялинку в стилі мілітарі

Рішення приймалося, виходячи зі здорового глузду

Цей материал також доступний

Встановлення в Миколаєві новорічної ялинки в стилі мілітарі викликане тим, що “новорічна красуня”, яку щорічно встановлювали в місті, вже вичерпала свій ресурс. Про це в інтерв’ю ТСН сказав голова Миколаївської обласної державної військової адміністрації Віталій Кім .

“Це ідея та реалізація мера. Я вважаю ідею гарною та креативною, а оцінку нехай дають люди. Це справді хороша історія, тому що ялинка у нас уже була поганою, треба було купувати нову, а під час війни це не варто робити, не до Рішення приймалося, виходячи зі здорового глузду: грошей небагато і треба багато що відновлювати Рішення приймалося з урахуванням потреб людей, тому що 300 днів війни, 9 місяців люди без позитиву, я вважаю, що потрібно організовувати свята, піднімати настрій людям. того, щоб вони морально відпочили та відновилися”, – наголосив він.

Нагадаємо, що під завісу 2018 року миколаївські чиновники змогли здивувати всю країну: у підготовку новорічних свят вони примудрилися вбухати 9 млн грн, куди входить і вартість новорічної міської ялинки, яка виявилася найдорожчою в Україні.

Нагадаємо, що у Миколаєві встановили новорічну ялинку у мілітарі-стилі .

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button