Общество

Надзвичайний талант стратега і чарівна харизма: вас захищає Герой України Андрій Ковальчук

Наші герої, про яких треба знати

Цей материал також доступний

Андрій Ковальчук (командувач Оперативного командуванння «Південь») — справжній і відкритий, суворий, але справедливий. Однаково щиро відчитує (сварить) і посміхається, дякуючи за службу. Так говорять про генерал-майора Андрія Ковальчука ті, хто з ним не просто служать, а хто пройшов надзвичайні випробування. Вогнем, водою й мідними трубами.

У Героя України — велетенський досвід, в тому числі і в миротворчих місіях, надзвичайний талант стратега (деблокада Луганського аеропорту в 2014 році), чарівна харизма і неймовірна відданість справі захисту Батьківщини. Він однаково турботливо ставиться і до облаштування підпорядкованих підрозділів, і до покинутих в безлюдних розбомблених селищах Херсонщини й Миколаївщини тварин (брав участь в операції з рятування поні воїнами 28-ї окремої механізованої бригади ім. Лицарів Зимового Походу).

Власним прикладом генерал-майор мотивує, навчає, веде за собою. Ніколи не ховається і не тримає пафосної дистанції: відкрита долонь та міцне рукостискання — його «фішка» при зустрічі.

А зустріти його на передовій набагато простіше, ніж в штабі. Навіть пораненим залишався із своїм підрозділом. Бо безмежно закоханий в свою професію і в Україну.

справа - генерал-майор Андрій Ковальчук

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button