ОбществоПроисшествияТема дня

Экс-нардеп из Корабельного района, защищая Украину, получил ранение в боях возле Краматорска

"Кiлька думок вголос сивого пса демократiї"

Цей материал також доступний

Бывший николаевский народный депутат Геннадий Задырко пошел служить в ВСУ и получил ранение в боях возле Краматорска. Об этом сообщил в Facebook Юрий Любаров:

«Я пишаюсь тим, що ми товаришуємо багато років, шо ми разом з нашими друзями заснували телекомпанію, проводили шоу та фестивалі, відпочивали та працювали разом. Я пишаюсь тим, що він в перші дні війни пішов рядовим «на броню» в 54 рокі!

Зараз він в воєнному шпиталю. Під час бою він втратив телефон й зараз не може війти в свій аккаунт ФБ. Тому текст з’явився на моїй сторінці.

Цей текст написав мій друг Геннадій Задирко:
«Кiлька думок вголос сивого пса демократiї.
Бiльше 12-ти рокiв не писав, не знiмав, але коли журналicт в тобi назавжди, то воно потрохи виривається скрiзь фонтаном, з яким не в силах щось зробити.
Миколаїв вистоїть, переможе, навіть не сумніваюся, це святе мicто. I то вiдбудеться скоро, вже вiдбувається кожної ceкунди i не завдяки полiтикам, а народу України та ЗСУ.
Можливо дивно, але не уявляю собi Черчеля в кольорових шкарпетках та ногами на робочому столi в складнi часи Другої cвiтової, хайпуючого на фонi тисяч смертей…
Вiйна — це дуже важка робота. Пропоную сформувати з миколаївських депутатiв, нардепiв колишніх/теперішніх — батальйон, роту і вiдправити захищати свiй народ, свою державу. Не в Тернопiль або Закарпаття, а туди де це дійсно потрiбно, там, де важко.
Вважаю, що партіям ОПЗЖ та комуністам кров’ю треба змити свiй сором і хай цей пiдроздiл очолить Круглов. Бiльшicть з вас ховається за плечима робочих Зоря, МГЗ, селян. Докажiть, що ви любите державу не за бюджетнi потоки та комунальне майно.
Менi 54 роки, до війни я бiгав, ходив в тренажерну залу, тому витримав тi навантаження, якi випадали моєму пiдроздiлу. Хочеш жити — копай окоп. Не хочеш потрапити в оточення, полон — швидше працюй ногами, будь прикладом для пiдлеглих.
Зараз я в шпиталi, поранення отримав пiд Лучем, бiля Крамотрська. Завдяки ангелам- охоронцям і медикам повертаюсь до життя. Ще кiлька операцiй i буде норм. Дякую державi, вона також виконує cвої зобов’язання.
Все буде Україна!
Без жодних політичних амбіцій, Геннадій Задирко».

Справка: Задирко Геннадий Александрович  — народный депутат Украины 6-го созыва, избран по списку «Блок Юлии Тимошенко». Геннадий проживает в Корабельном районе города Николаева.

В 1992—1994 — журналист редакции информации телекомпании «Тонис».

С 04.2002 — кандидат в народные депутаты Украины, избирательный округ№ 128, Николаев. обл., самовыдвижение. По 12,40 %, 3 с 14 прет. На время выборов: директор телекомпании «НИС — ТВ», б/п.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Интересно, а кто-то из местных депутатов может озвучить, что защищает нас на передовой??? Ну-ну, время выборов не за горами!!!!Конечно срывать сессии, не приходить на сессии, делить бюджет действительно проще чем защищать, не поспоришь

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button