СуспільствоТема дня

Корупціонер чи науковець? Віцемер Миколаєва отримав кандидатський ступінь на фоні скандалів

Заступник мера Миколаєва Сергій Коренєв став кандидатом наук

Цей материал також доступний

Сергій Коренєв, заступник мера Олександра Сєнкевича, отримав науковий ступінь кандидата юридичних наук. Це зазначено у наказі Міністерства науки та освіти України №920 від 26 червня 2024 року.

Коренєв захистив свою наукову роботу у Запорізькому національному університеті.

Нагадаємо, що нещодавно мер міста Олександр Сєнкевич також отримав науковий ступінь кандидата економічних наук.

Затримання Коренєва НАБУ у 2021 році

10 серпня 2021 року НАБУ затримало Сергія Коренєва та заступника директора ДЖКГ у справі про розкрадання коштів під час реконструкції так званої Сірої площі. Віце-меру оголосили підозру в заволодінні 26,8 млн грн на реконструкції площі Соборної в Миколаєві. За даними слідства, гранітну плитку для неї закуповували за завищеною удвічі ціною, через що вартість реконструкції безпідставно збільшили з 34 до 90 млн грн.

Коренєва затримали на пункті пропуску на українсько-угорському кордоні разом із мером Олександром Сєнкевичем, який виїжджав за кордон.

Вищий антикорупційний суд відправив Коренєва під варту з можливістю внесення застави у 3,5 млн грн. 13 серпня за нього внесли заставу у розмірі 3 млн 518 тис. 500 грн, після чого він вийшов із СІЗО.

Наразі Сергій Коренєв продовжує працювати на посаді заступника Миколаївського міського голови, очолюючи процес післявоєнного відновлення Миколаєва.

Ми писали:

Додаткові факти про Сергія Коренєва

Раніше повідомлялося:

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

  1. Гаркуша тоже защитился,зачем им покупать эти степени(или диссертации),если никто всё равно не верит!

    1. Лариса Вакалюк зачем мудаки продают? В первую очередь - это позорище, а не учебное заведение. Как и все его преподаватели. Очень интересно увидеть, как где-то в Германии вот такие существа кандидатами наук бы стали.

  2. Сєня ,мабуть, вже докторську строчить. Навіть на пляж нема коли сходити в таку спеку, бо наука без нього зовсім зів'яне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button