Пригоди

В Києві почався суд по справі про розкрадання коштів на реконструкції Соборної площі

Вищий антикорупційний суд розпочав розгляд по суті

Цей материал також доступний

3 липня 2023 року Вищий антикорупційний суд розпочав розгляд справи стосовно чинних та колишніх посадовців Миколаївської міськради, обвинувачених у заволодінні 27-ми мільйонів грн бюджетних коштів під час реконструкції Соборної площі в Миколаєві, – повідомляє з зали суду кореспондент Korabelov.info.

Нагадаємо, 10 серпня 2021 року НАБУ затримало віцемера Миколаєва Коренєва і заступника директора ДЖКГ Олександра Брижатого у справі про “сіру” (як іі часто називають між собою миколаївці) площу. Вищий антикорупційний суд обрав для віцемера Миколаєва Сергія Коренєва запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 8 жовтня 2021 року. Вийти на свободу миколаївський віцемер міг під заставу 3 млн 518 тис. 500 гривень.

Першого заступника директора департаменту ЖКГ Миколаївської міської ради Олександра Брижатого, підозрюваного в розкраданнях під час реконструкції Сірої площі в Миколаєві, також відправили під варту з можливістю внесення застави, сума якої склала трохи більше 950 тисяч гривень.

У підсумку, застави за віцемера і директора Департаменту ЖКГ Сергія Коренєва та заступника директора Департаменту ЖКГ Олександра Брижатого, підозрюваних у розкраданні 27 мільйонів гривень під час реконструкції Соборної площі, у розмірі 4,5 млн грн внесли їхні адвокатські компанії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Может уже хватит тянуть резину , посадите кого нибудь , если деньги раздерибанили !!!!! Надоели уже , хотя , это же не про Украину , за дерибан страны , у нас только повышение дают !!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button