ПригодиСуспільствоТема дня

Підозрюваний у розкраданнях заступник Сенкевича очолив ще одну робочу групу з відновлення міста

Таке рішення прийняв виконавчий комітет

Цей материал також доступний

Миколаївська міська рада створила ще одну робочу групу з відновлення міста, яке постраждало і зазнало значних руйнувань унаслідок збройної агресії Росії проти України. Відповідне рішення виконавчого комітету №41 від 08.02.2023 року опубліковано на сайті міської ради.

Робоча група та Департамент архітектури та містобудування міської ради мають розробити Програму комплексного відновлення території Миколаївської міської територіальної громади. Під час розроблення програми департамент архітектури має враховувати матеріали, отримані в межах проєкту з розроблення генерального плану міста Миколаєва UN4Mykolaiv, матеріали, отримані в межах проєкту співробітництва Антикорупційної ініціативи ЄС та Київської школи економіки “Аналіз економічної шкоди, нанесеної місту руйнуваннями від воєнної агресії”, дані містобудівного кадастру та проєкт Генерального плану міста Миколаєва, розроблений ДП “ДІПРОГОРОД” у 2019 році.

Цю робочу групу очолить віцемер Сергій Коренєв, який є підозрюваним у розкраданнях, але продовжує безперешкодно їздити за кордон.
Нагадаємо, що влітку 2022 року було створено робочу групу з відновлення Миколаєва, яку також очолив Коренєв.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button