ПригодиТема дня

"Сіра площа": суд відмінили через поїздку підозрюваного в корупції віцемера Миколаєва до Берліну

Скасовано чергове засідання по справі, яку розглядає Вищий антикорупційний суд

Цей материал також доступний

Таке трапляється вже не вперше. Чергове засідання Вищого антикорупційного суду по справі про незаконне заволодіння грошовими коштами при реконструкції площі Соборної в Миколаєві довелося скасувати через відрядження одного з підозрюваних – Сергія Коренєва, першого заступника Миколаївського міського голови. Про це 31 травня 2024 року головуючого у справі суддю просила захисниця віцемера, – повідомила з зали суду кореспондентка Кorabelov.info.

“Знову буду просити скасувати засідання 10 червня: у зв’язку з тим, що в Коренєва Сергія Миколайовича запланована поїздка в місто Берлін для підписання інвестиційного договору для будівництва водогону в Миколаєві (там досі така проблема)”, – звернулася до суду адвокат Тетяна Мельник.

“Я додам: це велика конференція, яка пройде в Берліні 11 – 12 червня. Я включений до складу робочої групи з Агенством відновлення інфраструктури, і планується підписання Меморандуму з ЄІБом (Європейським інвестиційним банком, – прим. ред.) по фінансуванню водогону. Це один момент. Другий момент – це енергетичні проєкти Миколаєва по теплоенерго. Все буде в доданих матеріалах – всі наші стенди…”, – пояснив докладніше сам Сергій Коренєв.

Читайте також:
Справа “сірої площі”: за всіх обвинувачених внесли заставу майже 6 млн, і вони вийшли із СІЗО

Як ми писали раніше, на одному з минулих судових засідань адвокат Сергія Коренєва зазначила, що той за останній час був за кордоном не менше шести разів:

Коренєв вже неодноразово здійснював виїзди за кордон, зокрема, з робочими відрядженнями. Таким чином був виїзд з 27.06.2022 року в місто Катовиці (Польща)… В жовні 2022 року в складі делегації перебував у відряжденні на автомобілі, беручи участь у німецько-українській конференції; з 20.11 по 27.11 2022 року також був у відрядженні в місті Тулча (Румунія); після був з 18.02 по 23.02.2023 року був у відрядженні до міста Роттердам (Нідерланди); також перебував з робочим візитом в Японії у 2023 році… ”

Нагадаємо, в 2023 році повідомлялося:

Раніше ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. Имена КУРЕНЕВА и его сподвижников теперь войдут в историю!!! Неважно ,как люди стали знвминиты .

  2. Прикольно, чел под следстием и ездит по берлинам, я считаю это перемога демократии

  3. А він і по цей день продовжує працювати заступником Сеньки.Два злодія повинні сидіти за гратами.

  4. все подглядываю ,разглядываю и не вижу а ОСЕЦКАЯ НАТАЛЬЯ рядом с КУРЕНЕВЫМ ??? или чего ее там нет ???

  5. прошлась по ссылкам снизу ----и подумала ТОГО ли мера мы вибирали ??? Как так можно пиарить П---КА__(нет слов ) того кто так красиво ОБОБРАЛ наш любимый ГОРОД ГЕРОЙ НИКОЛАЕВ !Возит его по странам а он в д------мо запачкан и людям -----это известно .А ВОТ как он представляет его народу ? друг товарищ соратник сотрудник или сподвижник в воровстве ???? УВ .МЕР ----исчезла ,растворилась Ваша ЛОЛА СОЛ (((ДА ЗДРАСТВУЕТ НАШ МЕР СЕНКЕВИЧ )))) не ОПРАВДАЛИ ВЫ ее надежды ---- Мер настоящий в договорняках не участвует он делает ГОРОД КРАСИВЫМ ! Так чтобы ,говорили как про Потемкина ----он построил наш город !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button