ПригодиТема дня

Справа про "Сіру" площу: деякі підозрювані виїхали з України як біженці

Жоден з дев'яти обвинувачених не визнає своєї провини

Цей материал також доступний

У справі про незаконне заволодіння грошовими коштами (у великих розмірах), які належали територіальній громаді Миколаєва, при реконструкції площі Соборної – дев’ять обвинувачених: заступник Миколаївського міського голови Сергій Коренєв; екскерівник департаменту ЖКГ Миколаївської міськради, а нині заступник директора КП «Миколаївські парки» Олександр Брижатий; директор ТОВ “БВК “ПИК-СТРОЙ” на час скоєння інкримінованого злочину, депутат Одеської міськради, яка зараз працює в Одесі в територіальному центрі з надання соцпослуг, Марина Лозовенко; директор ТОВ «Урбан Констракт» Євген Парулава, а також керівники фірм-підрядників Олексій Гайдай, Денис Охмак, Ярослав Охмак, Ігор Великий, Геннадій Свиридов.

Вищий антикорупційний суд: в Києві почався розгляд справи про розкрадання коштів
при реконструкції площі
Соборної, яку в народі називають “Сірою”

Справу розглядає колегія суддів: Маркіян Галабала (головуючий), Інна Білоус, Віктор Ногачевський. Державний обвинувач – Спеціалізована антикорупційна прокуратура Офісу Генерального прокурора України (прокурор по справі – Станіслав Броневецький). Як з’ясувала кореспондентка korabelov.info під час сьогоднішнього засідання, всього існує 110 томів цієї справи, але розглядати в залі ВАКС будуть не всі з них.

Суд "про площу Соборну і розкрадання мільйонів"

Жоден з обвинувачених не визнає своєї провини в інкримінованій їм кримінальній справі (“Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем”).

Дехто з них зараз тимчасово мешкають за межами України (в якості біженців) і беруть участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Так, наприклад, Олексій Гайдай зараз знаходиться в Іспанії, а Ігор Великий – в США (місто Клівленд, штат Огайо).

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button