Суспільство

Водієві «зеленого» автобусу пасажири нарікають на стиль водіння та поведінку

Я їхав вранці на роботу в автобусі з номерними знаками ВЕ4964ЕО і став очевидцем

Цей материал також доступний

В нашому телеграм каналі Корабелов.інфо до нас надійшла скарга від мешканців Корабельного району стосовно водіїв, які обслуговують 91 маршрут. Судячи з відгуків, можна припустити, що відбір кандидатів на цю посаду проводиться не з урахуванням важливих критеріїв, таких як професійність та ввічливість.

“Хотів написати про те, що водіїв 91 маршрута, мабуть, беруть на роботу по окремим критеріям: неадекватних, грубіянів. Я їхав вранці на роботу в автобусі з номерними знаками ВЕ4964ЕО і став очевидцем: водій почав орати на дитину, тому що вона хотіла по пільговому їхати; на інших кричав, що здачі нема в нього; на мене наорав на весь автобус, що вихід ззаду, а не спереду, хоча там було вільно, щоб вийти”- говориться в повідомленні.

Мешканці району висловлюють свою підтримку автору звинувачень щодо деяких водіїв автобусів 91 маршруту. Їхні коментарі відображають різноманітні реакції на ситуацію:

Напевно теж уже мобілізували, останній день допрацьовує. Або вихідних не було давним давно, бо працювати нікому”, – з іронією написав Дмитро.

“Ви досі не знаєте через які двері виходити?”, – підтримала зауваження водія Марина.

“О, Совочок. “На 0 ділити не можна! А довге волосся це тільки у дівчаток!”
Відчувається гарт радянського педагога. Чи варто жити за суворими, але марними правилами, створюючи для себе і оточуючих режим в’язниці? На 91 і справді є водії дегенерати, яким особливу насолоду приносить принижувати пасажирів. Чудово пам’ятаю, як цей гусак зачинив двері перед моїм обличчям і поїхав, бо був проти, щоб я з рюкзаком зайшов через середні двері, щоб не посилювати тисняву” – відводів Єгор.

“І у мене перед носом також закривав двері. Мій син тоді зайшов,а я з коляскою ні..А він почав їхати. Добре,що зупинився. Дитина в шоці. Я в шоці. Ще й орав на мене. Капець”, – стверджувально написала Gameln.

“А я в цей автобус не вліз зі своїм УБД… Шкода! Хай би і на мене покричав, я як раз був у “гуморі” срання!”, – відповів з сарказмом Віктор.

Ми вже звертали увагу на скарги, пов’язану з автобусом цього номеру:

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Так пошли бы сами, устроились на предприятие, и возили бы пассажиров по всем правилам!)) Нашли проблему!???

  2. Водії 87 маршруту палять на кінцевій зупинці в автобусі: на дворі, мабуть , холодно або мамка побачить. На зауваження хамлять і пропонують їхати іншим автобусом.

  3. Сьогодні мій син їхав додому в маршрутці під номером 53,йому різко стало погано почалося блювання,водій відповів: оплатіть 100 грн.за вбирання. Із сином був присутній дядько,оплатив кошти.Ну,що скажете водій,це правильне ставлення до дітей?

    І,це все сталося 3 квітня 2024 року

    Далі про ставлення до Людини,а тим паче дітей,я трішки пізніше розповім.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button