Суспільство

"Схоже, щоб не брати пільговиків, вони проїжджають повз, не взявши нікого!", - миколаївці про маршрут №91

А також просять внести ясність щодо питання розташування однієї із зупинок

Цей материал також доступний

Мешканці Корабельного району міста Миколаєва просять місцеву владу внести ясність щодо питання офіційного розташування однієї із зупинок громадського транспорту на так званому Широкобальському перегоні. При цьому люди скаржаться на водіїв комунальних автобусів маршруту №91, які, на думку пасажирів, поводяться некоректно.

“О 09:45 водієві автобуса 91 маршруту було ліньки зупинитися на зупинці “Горіхова”, узяти 3-х пасажирів, але водночас зупинився через 30 м висадити 3-х пасажирів. Якісь нові віяння?”, – запитувала у Facebook-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді” Тетяна А. ще 22 грудня 2022 року.

“Уточніть, будь ласка, де знаходиться зупинка “Горіхова”? Водій 91 маршруту зупинився там, де знак, і категорично не захотів зупинятися в кишені зупинки, аргументуючи, що це не зупинка. Зупинився на Менделєєва. Перемістіть або знак, або павільйон“, – написала жінка в тій же групі вже
1 лютого
2023 року, надавши відповідні фото.

Широкобальський перегін

Комунальне підприємство “Миколаївпастранс” 2 лютого надало відповідь на скаргу жінки, пояснюючи поведінку водія тим, що він здійснив зупинку згідно зі встановленим знаком.

Інші місцеві жителі також незадоволені поведінкою водіїв, які працюють на маршруті №91.

“Це не перший і не єдиний “подвиг” 91-го маршруту! У годину пік автобус просто проїжджає повз, навіть якщо напівпорожній. Маши рукою скільки хочеш, саме 91-ий пригальмує і дає газу, не зупиняючись, люди на зупинках дивляться вслід, не можуть доїхати на роботу! Це вже система!!!

Мабуть, якщо на зупинці опинився в компанії пенсіонерів, то доїхати не судилося. Схоже, щоб не брати пільговиків, вони просто проїжджають повз, не взявши нікого!”, – писала Любов Ч. наприкінці грудня 2022 року.

Тоді представник КП “Миколаївпастранс” відповів:

“З водієм буде проведено додатковий інструктаж щодо його посадових обов’язків”.

Раніше ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button