СуспільствоТема дня

"Треба їх ставити на місце": серед жителів Корабельного району розгорілася суперечка через водіїв автобусів

Одні скаржаться на водіїв, інші звинувачують самих пасажирів

Цей материал також доступний

Жителі Корабельного району знову скаржаться на водіїв комунальних автобусів (які працюють на маршрутах №№ 1, 91) у Миколаєві. Так, близько 07:20 у вівторок, 21 лютого 2023 року місцевий житель Андрій повідомив до редакції “Корабелов.Инфо”:

“Сьогодні вранці моя дружина на Кульбакинському повороті намагалася увійти в автобус №1 (держномер ВЕ4964ЕО) через середні двері, оскільки в передні зайти було неможливо: там салон битком набитий людьми. Водій спочатку зачинив перед нею двері, затиснувши ними її “кравчучку”. Коли люди почали кричати про це, він відчинив двері і притиснув ними жінку, яка вже входила!”

“Ці водії автобусів уже знахабніли! То, буває, в холодну погоду вони стоять і курять на кінцевій зупинці в Балабанівці (на маршруті №91), не пускаючи в салон людей, які замерзають на зупинці”, – додав чоловік.

“Може, вже досить терпіти таких водіїв? Треба їх ставити на місце!”, – написав Андрій.

При цьому багато місцевих жителів стали на бік працівників транспорту, звинувачуючи в безладі зі входом-виходом самих пасажирів. “Може, варто спочатку пасажирам навчитися читати: перші двері – Вхід, другі – Вихід; навчитися проходити салоном, а не встати при вході каменем і створювати стовпотворіння?..”, – пише Олена.

“Спочатку заходять через перші двері, а потім водій відчиняє середні на вихід. Якби наші пасажири не стояли на проході, а переміщалися, не було б проблем”, – зазначає Оксана.

“Іноді їжджу в Тернівку до бабусі на 1 маршруті. І якби люди з тачками не зупинялися в проході біля перших дверей, а проходили салоном далі, то й проблем би не було, – погоджується Олена.

“Вчимося поважати одне одного, навіть дарувати тепло і любов…”, – радить Надія.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button