Суспільство

"Який герой": вже відомий водій автобусу №1 знов відзначився: відмовив учню в пільзі

Звернення мешканки буде "в роботі" більше 6-ти днів, - "оперативна" служба міськради

Цей материал також доступний

Мешканка Корабельного району міста Миколаєва Ольга Б. 22 грудня 2023 року в “Фейсбук”-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді” поскаржилася на водія комунального транспорту – автобуса з держномером ВЕ 4964 ЕО, що працює на маршруті №1 (м/н Терновка – Завод “Океан”):

“Водій автобуса №1 відмовив у пільговому перевезенні учню ліцею при наявності діючого учнівського квитка, мотивуючи свою відмову тим, що ліцей це не школа. Прошу пояснити водієві, що зараз учні навчаються в гімназіях (1-9 класи) і ліцеях (10-11 класи). І якщо поряд не має мами, то дітям грубіянити не можна!”

“Який герой))) З дитиною позмагався))”; “Взагалі не розумію поведінку деяких водіїв. Це що нелюдяність, чи нерозуміння сьогодення? Прикро, що трапляються такі випадки, особливо до дітей!”; “Невже своiх дiтей нема, чи онукiв, чи може людяностi нема у такого водiя, та ще пiд час вiйни?”, – відреагували на допис інші жінки.

“Служба оперативного реагування міськради” передала звернення мешканки на виконання в Управління транспортного комплексу. При цьому, станом на 23 грудня, вказано, що дане звернення буде “в роботі” ще більше 6-ти днів.

Нагадаємо:
Проїзд школярів у маршрутках Миколаєва знов – зі знижкою, в автобусах – безкоштовно

Раніше на водія автобусу з держномером ВЕ4964ЕО вже скаржилися:

Читайте також:
“Ми – тільки статисти”, – Цуканов про катастрофічну ситуацію з транспортом у Корабельному районі

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button