Пригоди

Незаконно перевозив 100 кілограмів карасів: у Миколаєві затримано правопорушника

Йому загрожує покарання у вигляді штрафу

Цей материал також доступний

Миколаївські поліцейські продовжують активно працювати на забезпечення законності та порядку у місті. Так, 16 березня 2024 року співробітники управління превентивної діяльності обласного главку поліції разом з рибоохоронним патрулем викрили водія-порушника під час перевірки на одному з блокпостів. У багажному відділенні автомобіля чоловіка правоохоронці виявили 100 кг карасів. Про це повідомляє пресслужба поліції Миколаївщини.

Зважаючи на те, що водій не мав документів на походження та транспортування цієї риби, біоресурси були негайно вилучені. Відносно правопорушника складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 88-1 КУпАП.

За порушення порядку придбання та збуту об’єктів тваринного світу правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією товару чи без такої.

Адміністративні матеріали вже направлені до суду для прийняття законного рішення. Тим часом, вилучену рибу правоохоронці передали до спеціалізованого рибоприймального пункту на зберігання.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button