Пригоди

Наловили риби на понад 100 тис. гривень: на Миколаївщині викрили браконьєрів

Зловмисникам загрожує до трьох років обмеження волі

Цей материал також доступний

9 березня  2024 року, поліцейські управління превентивної діяльності спільно з представниками рибоохоронного патруля під час відпрацювання річки Південний Буг у селі Сапетня, що належить до Ольшанської громади Миколаївського району, виявили порушників на човні, які займалися браконьєрством, виловлюючи рибу незаконними методами. Про це повідмоляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Під час обшуку поліцейські вилучили 3 заборонені знаряддя лову, моторний човен, транспортний засіб та лафет для перевезення човна. Крім того, зловмисники були виявлені з виловленою рибою – 20 сазанів, 7 товстолобів та 3 особини ляща. Усі вилучені біоресурси були передані на зберігання рибоохоронному господарству.

За попередніми підрахунками, сума завданих державі збитків від цієї злочинної діяльності становить 104 533 гривні.

Поліція вжила заходів щодо зловмисників, розпочавши кримінальне провадження за ознаками незаконного зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом. За цілком відповідальними правовими нормами, відповідні особи можуть очікувати покарання від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше ми пвідомляємо:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button