Суспільство

Кім засмучений, що українці не хочуть воювати

"Раніше ініціатива була", - згадує голова Миколаївської ОВА (відео)

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім 22 лютого 2024 року в ефірі «Тема з Мосейчук» висловив засмученість через те, що зараз, на його думку, військові воюють без ініціативи:

“Зараз дійсно всі воюють отак… Всі втомились. “Треба – буду працювати, буду стріляти”. Але раніше ініціатива була. Раніше на роту було 60 людей, які могли виконати складне завдання, зараз на роту 15 таких людей ледь збереш. Це в кращому випадку. І це пристріляні люди, які розуміють, на що вони ідуть. Тобто змінилася концепція в принципі ведення бойових дій. В книзі написано одне (в плані), а виконати це неможливо, тому що по факту – зовсім інші цифри і ситуація…”

Нагадаємо, ми писали: Миколаїв – не Маріуполь: Кім запевняє, що оборона міста – під його контролем

Читайте також: “Має бути пропаганда”, – Віталій Кім проти демократії.

Крім того, Віталій Кім запропонував “банити” неугодні телеграм-канали й сайти:

Раніше повідомлялося:

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

    1. Всі не в томилися. Всі українці побачили відношення Держави до людей, до поранених, до безвісти, до загиблих. Скажіть, цей бардак, був , вибачте, при Сталіні? Ні, не був, бо не було олігархів, не було, продажності, не було корупції.
      Чому , військові отримують копійки на лікуванні. Чому офіцери вимагають гроші у солдат, чому є знущання, чому депутати розкрадають гуманітарну допомогу? Чому!?!
      Чому в Миколаєві, гроші виділили на плитку , латання доріг. Ніколи не будували, а під час війни треба зробити дорогу!?!?
      Ось де відповіді. Відношення має все. Держава не цінує своїх військових. Якщо б цінували все було б по людські.

      Чи я не правий??????

  1. То нехай цей косоокий розумник піде і покаже, як треба воювати, на власному досвіді!
    Люди окрім того що стомилися побачили відношення до них, коли отримують поранення, коли в людей, загострюються старі хвороби. Не для кого ж не секрет, що середній вік військових це 45-47 років.
    Або інша ситуація, люди 8 місяців стояли на 0, десь на гарячому напрямку. Кількість особового складу, відповідно дійшла до критичної, їх відводять типу на другу лінію, тобто по паперах, а по факту, на такий же 0, тільки десь на менш гарячому напрямку, без доукомплектування, без відпочинку, по факту, тільки премія стала меншою. А там так само, є 200-ті та 300-ті, там так само важко, а всім байдуже!
    Люди йшли добровольцями, а стали кріпаками!
    Сидіти у студії та пи...діти, багато розуму не потрібно. А ти діями докажи!

  2. Доречі, чому обрізали випуск? Викладіть повністю, там як раз дуже цікаву думку, ще один розумник з Харкова висловив, що він не бачить сенсу, вкладати великі гроші у військових, якщо їхній термін у бою, це 2 хвилини, а потім їх знищать дроном за 200$.
    Покажіть! Тоді й пазл складеться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button