Суспільство

Ветеран війни, миколаївський суднобудівник Володимир Мокрий відзначив 100-річний ювілей

Бажаємо Володимиру Івановичу мирного неба, міцного здоров’я та родинного затишку!

Цей материал також доступний

20 лютого 2024 року своє 100-річчя відсвяткував у Миколаєві Володимир Іванович Мокрий, учасник бойових дій, інвалід війни 1 групи. Про це повідомляє Миколаївська міська рада. Привітали ювіляра в цей день квітами, подарунками та найщирішими побажаннями від громади міста представники відділення організації з надання адресної допомоги міського територіального центру соціального обслуговування.

Володимир Іванович, народжений у 1924 році, зазнав важких випробувань у житті. У віці 19 років він вирушив на фронт, де служив артилеристом та заслужив численні бойові нагороди. Після війни працював на відновленні промислових об’єктів на Донеччині, а з 1950 року оселився у Миколаєві.

Привітання Володимира Мокрого

В Миколаєві чоловік спочатку працював на залізниці, а з 1953 року — на Суднобудівному заводі ім. Андре Марті (пізніше – Чорноморський суднобудівний завод), звідки і вийшов на пенсію.

“В своєму поважному віці ювіляр зберігає бадьорість духу і тіла, тримає себе в добрій фізичній формі, дотримується правильного харчування”, – сказано в повідомленні.

Бажаємо Володимиру Івановичу мирного неба, міцного здоров’я та родинного затишку!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button