Суспільство

Мешканець Миколаєва Степан Гуменний відзначив 100-річний ювілей

Приєднуємося до вітань та бажаємо імениннику міцного здоров’я!

Цей материал також доступний

11 лютого 2024 року свій 100-річний ювілей відзначив житель Миколаєва Степан Прохорович Гуменний, про це повідомляє 13 лютого Миколаївська міська рада.

Окрім того, що сам Степан Прохорович – ветеран Другої Світової війни, учасник бойових дій, удостоєний багатьох нагород, він ще й батько відомого митця, заслуженого художника України та Городянина року Юрія Гуменного.

Народився ювіляр у Полтавській області, навчався в Одесі. З початком Другої Світової війни пішов добровольцем на фронт. Отримав два поранення та низку нагород. Він удостоєний Ордена Слави ІІІ ступеню та Ордена Вітчизняної війни ІІ ступеню, нагороджений медалями «За відвагу», «За взяття Будапешту». Після закінчення війни жив на Рівненщині, де одружився.

З 2000 року Степан Прохорович живе у Миколаєві. Має шістьох дітей, 10 онуків, 17 правнуків та 2 праправнуків.

Привітали ювіляра зі 100-річчям працівники департаменту праці та соціального захисту населення міської ради, адміністрації Заводського району, міського територіального центру соціального обслуговування, представники ветеранських організацій. Вони передали теплі слова і подарунки від громади міста.

Приєднуємося до вітань та бажаємо імениннику міцного здоров’я, родинного затишку, душевного спокою, мирного неба!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button