Суспільство

36% миколаївців готові терпіти війну "стільки, скільки буде потрібно" (опитування)

В онлайн-опитуванні взяли участь близько 1 000 містян

Цей материал також доступний

Більшість миколаївці не можуть сказати, скільки їм ще вистачить сил терпіти війну. Про це свідчать дані онлайн-опитування, проведеного 21 – 22 лютого 2024 року на Telegram-каналі “Корабелов.инфо Миколаїв”.

На запитання “Скількі ще часу Ви готові терпіти війну?” відповіли понад 900 миколаївців. З них 40% (більше 300 осіб) дали відповідь: “Важко сказати”. На другому місці (набравши 36%) посіла відповідь: “Стільки, скільки потрібно буде”.

16% респондентів відповіли, що їх тепріння вистачить ще на кілька місяців. По 4% набрали відповіді: “1 рік” та “Пів року”.

опитування

Деякі миколаївці доповнили відповіді своїми коментарями:

“А в нас є вибір?”, – Марина.

“Бажано дізнатися географію опитуваних. Одна річ терпіти у Польщі, а інша річ у сірій зоні. Одна справа для хлопців на нулі, а інша для тероборони Чернівців…”, – Інна С.

“Терпіти будемо, виходу немає, але як дістало вже, якщо чесно”,  – Сергій.

“Всi вже втомилися, хлопцi тим паче. Тiльки як би нашi продажнi можновладцi не крали, купляли все що необхiдно, десять рокiв х… не займались, то може все і закончилось. А так не знае нiхто”, – вважає один з підписників.

“На жаль, не від нас це залежить”,  – Надія.

Але в більшості миколаївців, звісно, давно вже обірвався усякий терпець…

Зазначимо, що за даними опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного 5 – 10 лютого 2024 року, 73% українців стверджують, що готові терпіти війну стільки, скільки буде потрібно:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button