СуспільствоТема дня

Зруйнувати і зробити заново: площу біля райадміністрації в Корабельному перебудують за чотири мільйони з гаком

Початок аукціону заплановано на 11 жовтня

Цей материал також доступний

Адміністрація Корабельного району м. Миколаєва оголосила про “відкриті торги з особливостями”: планується провести капремонт площі біля адмінбудівлі по проспекту Богоявленському, 314, про що свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro. Очікувана вартість даних робіт складає 4 мільйони 117 тисяч 18 грн. Початок аукціону заплановано на 11 жовтня. Єдиний критерій оцінки – ціна наданих пропозицій. Строк виконання робіт – до 31.12.2023 року.

Підрядник має відремонтувати 1704,7 кв.м площі перед райадміністрацією (в будівлі якої розташовані також прокуратура і ЦНАП). Зокрема, має викорчувати 2 пні, виконати формувальне обрізування 8 дерев висотою до 5 метрів, зняти асфальтобетонне покриття доріг, розібрати бортові камені та поребрики, а також демонтувати тротуарну плитку, демонтувати електроопори, лавки та урни, плити та кільця.

Також у технічному завданні є встановлення опори із плит та кілець, чавунних люків, облаштування підстильних та вирівнюючих шарів основи з щебеню, улаштування покриття з фігурних елементів мощення, встановлення бортових каменів, нове асфальтобетонне покриття та ремонт тротуарів з використанням тактильної плитки (допомогає орієнтуватися в просторі пішоходам із вадами зору), встановлення нових урн та лавок, стовпів з лед-фонарями для освітлення, укладання трубопроводів із поліетиленових труб та інше.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button