ПригодиТема дня

"У мене життя обірвалось". Жителька Миколаєва чекає на повернення бійця, який зник безвісти

Про це жінка розповіла кореспондентам Суспільного.

Арсена Кирилюка мобілізували у лютому 2023 року. Після вишколу чоловіка у складі одного з підрозділів 46-ї бригади відправили на запорізький напрямок.

“У ніч з 21-го на 22-ге (вересня — ред.) о пів на другу він мені написав: “Я вас дуже кохаю, я йду на бойове завдання, чекай. Все буде добре”. Він на нього пішов і звʼязок із ним втратився з 22-го числа. Куди я не телефонувала, кому не писала — ніхто не відповідав”, — говорить Тетяна, дружина зниклого безвісти бійця.

Офіційне сповіщення про зникнення чоловіка Тетяна отримала 28 вересня.

“Вже потім хлопцям було відомо, що сталось, вже по рації там передали. Мені просто не хотіли казати. Мені прийшов офіційний папір, що ваш чоловік зник безвісти з ймовірними пораненнями”, — розповідає жінка.

За словами Тетяни, згодом їй вдалось звʼязатись із командиром.

“Він сказав мені, що мого чоловіка більше немає серед живих, що він лежить в такому-то населеному пункті. Я запитала, чому їх не забирають, чому не йде допомога. На це він відповів: “Готуйтесь до поховання”. Більше нічого. Він більше зі мною на звʼязок не виходив”, — сказала дружина зниклого.

Побратими повідомили жінці, що бачили, як її чоловік загинув. Коли тіло повернуть додому невідомо, говорить Тетяна.

“Якщо він дійсно, як стверджують, загиблий, я хочу, щоб тих хлопців дістали і якнайшвидше передали у сімʼї. Я дуже скучила за своїм чоловіком, я майже не їм, не сплю, у мене життя наче вирвали. Я де тільки не була, мене всі туди-сюди посилають. У мене життя обірвалось, я не знаю, що казати дитині своїй, яка запитує: “Де папа? Чому папа не виходить на звʼязок?”, — розповідає дружина Арсена.

За словами Тетяни, представник військової частини, де служив Арсен, сказав Тетяні, що потрібно чекати.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button