СуспільствоТема дня

Сєнкевич затвердив збільшення штату адміністрації Корабельного району на 5 працівників

Загалом у Миколаєві штат співробітників органів виконкому міської ради збільшено із 1074 осіб до 1100

Цей материал також доступний

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич своїм розпорядженням від 11 серпня 2023 року затвердив зміни штатної чисельності виконавчих органів Миколаївської міської ради, чим збільшив кількість робітників на 26 осіб.

До штатної чисельності адміністрацій Заводського, Центрального, та Інгульського районів цим розпорядженням додано по 3 штатні одиниці, а до адміністрації Корабельного району – 5 одиниць. До департаменту архітектури та містобудування міської ради додано 2 штатні одиниці, до управління державного архітектурно-будівельного контролю – 4 штатних одиниці, до управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення – 6 штатних одиниць.

Нагадаємо, що у Миколаєві штат співробітників органів виконкому міської ради збільшено із 1074 осіб до 1100, про що стало відомо у ході сесії міськради 31 липня. Керівник департаменту фінансів Віра Святелик пояснила, що це пов’язано з необхідністю фіксувати звернення громадян щодо пошкодженого внаслідок обстрілу майна.

Читайте також: У Цуканова виклали 135 тисяч контролерам за дотриманням чистоти в Корабельному районі

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Правильно , чего там , у нас же штаты , деньги позволяют очередных трутней добавить на бюджетные места , бюджет же по шмав трещит от бабла

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button