ПроисшествияТема дня

Продолжение "черного списка": пьяные за рулем мужчины и женщины, которых судят в Корабельном районе

В этот позорный список снова попали женщины, в т.ч. небезызвестные

Цей материал також доступний

Более 200 дел о привлечении к административной ответственности по ст.130 КУоАП (Управление транспортными средствами в состоянии алкогольного, наркотического или иного опьянения) рассматривал Корабельный районный суд в 2021 году.

Редакция «Корабелов.Инфо» продолжает публиковать фамилии николаевцев, имеющих манеру садиться пьяными за руль. Ниже — лишь некоторые из тех нетрезвых водителей, чьи дела Корабельный районный суд рассматривал (рассмотрит) в сентябре — декабре 2021 года.

Во избежание ошибок в написании фамилий, подаем их на украинском языке, как они указаны на сайте суда:

Адилханян Арарат Григорович
Башмаков Вячеслав Олександрович
Бондар Леонід Миколайович
Бородатов Степан Валерійович
Бочаров Віталій Володимирович
Букур Микола Юрійович
Бур’ян Станіслав Миколайович
Васін Євген Євгенович
Васьков Микола Вікторович
Гнесь Олександр Олексійович
Голівець Микола Володимирович
Гребенюк Олег Іванович
Грицюк Антон Миколайович
Грозницький Михайло Сергійович
Долідзе Валерій Георгійович
Дячук Роман Євгенійович,
Жарський Олександр Ярославович
Карпенко Олександр Валерійович
Касько Павло Васильович
Коваленко Іван Васильович (за пьяное вождение его судили 4 раза в 2016 г., 1 раз в 2020 г., и несколько раз в 2021)
Ковач Олександр Михайлович
Коломійцев Віталій Анатолійович
Компаніченко Владислав Володимирович (не первый год его задерживают пьяным за рулем)
Коротошин Іван Іванович
Кошовий Олег Анатолійович
Лінник Дмитро Юрійович (в 2017 году его уже судили за пьяное вождение)
Матієнко Дмитро Юрійович
Меркулов Ігор Олександрович
Мунтян Рустам Герасимович
Овсяк Євгеній Володимирович
Огли Анатолій Михайлович
Оксенюк Роман Іванович
Олійник Вадим Іванович
Орлов Денис Валерійович
Охрименко Іван Володимирович
Петровський Євген Миколайович
Полуранець Андрій Володимирович
Прокопчук Андрій Васильович
Протасов Денис Сергійович
Пяленко Павло Миколайович
Романюк Ірина Миколаївна
Рудик Вікторія Олександрівна
(сразу два дела о её пьяном вождении (плюс еще одно — о невыполнении водителем требований об остановке) рассматривает Корабельный райсуд)
Сівак Леонід Степанович
Скляр Валерій Васильович
Смирнов Сергій Володимирович
Сопронюк Юлія Василівна
Сосновський Анатолій Анатолійович
Тараненко Олександр Олександрович
Ушкан Сергій Миколайович
Федорченко Іван Іванович
Фріденберг Данило Олегович
Фуркалов Сергій Михайлович
Хлистов Антон Миколайович
Хомінський Даніїл Вікторович
Хомич Володимир Іванович
Царьков Дмитро Олександрович
Цілипко Андрій Андрійович
Чужбойська Олеся Валеріївна
Шевченко Дмитро Сергійович
Шиков Віталій Олексійович
Шкурін Дмитро Олексійович

Есть среди подсудимых за пьяное вождение в 2021 году и еще одна женщина — Чорна Людмила Сергіївна. Стоит отметить, что особа с полностью идентичными ФИО — Чорна Людмила Сергіївна (05.10.1984 г.р., частный нотариус Николаевского городского нотариального округа) баллотировалась осенью 2020 года от политической партии «НАШ КРАЙ» в Николаевский районный совет и прошла, теперь это «наш депутат».

СПРАВКА: 

З 17 березня 2021 р. набрав чинності Закон України №1231-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху”. Документ, прийнятий Верховною Радою на засіданні 16 лютого, ввів нові штрафи за порушення правил особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Прийняті Верховною Радою зміни до ст.130 Кодексу передбачають дуже істотне збільшення штрафів за керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, а також за відмову водія пройти огляд на предмет його стану.

Так, з 17 березня 2021 року згідно з ухваленим Законом керування транспортними засобами у стані сп’яніння або під впливом лікарських засобів, що знижують увагу і швидкість реакції, передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в такому стані, а також відмова водія пройти огляд на предмет його стану передбачає стягнення з правопорушника у виді позбавлення права керування транспортним засобом на 1 рік з накладенням штрафу у розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (в абсолютному вираженні це – 17 000 грн.).

Повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених частиною першою цієї статті тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (в абсолютному вираженні це — 34 000 грн.) з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого, або адміністративний арешт на строк десять діб з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Втретє протягом року — тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51 000 грн.) з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років та з конфіскацією транспортного засобу, який є у приватній власності порушника, або адміністративний арешт на строк п’ятнадцять діб з позбавленням права керування транспортними засобами на строк десять років та з конфіскацією транспортного засобу, який є у приватній власності порушника.

Крім того, вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю алкоголю, наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, а також лікарських препаратів, виготовлених на їх основі (крім тих, що входять до офіційно затвердженого складу аптечки або призначені медичним працівником), або після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння… чи до прийняття рішення про звільнення від проведення такого огляду тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34000 грн.) або адмін. арешт на 15 діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки.

Читайте также:

Наталия Белова

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button