Общество

"Засуньте его себе...": на вопросы николаевцев мэр отвечает грубостью

Лишь пара примеров: о флаге и ремонте дорог

Цей материал також доступний

30 марта николаевский городской голова Александр Сенкевич после своего отчета в прямом эфире о ситуации с коронавирусом, традиционно ответил на вопросы жителей. Один из них касался флага Украины, который собираются установить в городе за 27 миллионов гривен.

«Дуже багато людей більш ніж коронавірусом і вакцинуванням озабочені з приводу флага, цього прапору. Ще раз кажу: в бюджеті міста Миколаєва… Ви вже задовбали з цим прапором! Я вже не знаю, як відповідати вам. Засуньте питання цього прапора в кишеню задню і носіть його там.

Я вам відповідаю ще раз: в місті Миколаєві, в бюджеті міста Миколаєва для встановлення прапору не виділено жодної копійки грошей з бюджету. Ось і все! Бо ви вже їх витратили ці гроші на прапор, вже на що, на дороги, на все ви там повитрачали. Немає цих грошей! Друзі! Якщо у вас є гроші, які ви хочете витратити на дороги, будь ласка, завтра скину вам карту, кидайте на цю картку, будемо за ці гроші ремонтувати дороги.

Якщо особисто комусь потрібен ще прапор додатковий, кидайте гроші на цю картку, будемо використовувати, побудуємо нормальний для вас прапорець і поставимо на площі. Скажемо: за гроші підписників Сєнкевича в «Інстаграмі» і «Фейсбуці». Добре, щоб я більше не бачив це питання про прапор. Сподіваюся, ви зрозуміли, жителі області також можуть скидатися на прапорець, будемо вставлять».

На вопрос жителя по поводу ремонта дороги «Ехал по перегону и видел, как латали ямы во время дождя. Это нормально?» мэр также не смог сдержать эмоций:

«Ну ще раз повторюю, вже двадцять-сотий раз, що під час дощу ми не латаємо ями, ми підсипаємо її відфрезировкою, уже мені здається, вже всі знають, навіть бабусі усі біля під’їзду, де живуть наркомани і проститутки, що під час дощу засипають ями відфрезировкою. Друзі, ну це вже потрібно знати, що під час дощу не працюють заводи асфальтні, тобто гарячого асфальту немає. Це всі знають у місті, а ви задаєте це питання!»

Ранее сообщалось:
Сенкевич заявил, что зеленые автобусы в Николаеве перекрасят в синий цвет

Напомним, реконструкция (инициированная Сенкевичем) Соборной площади в Николаеве обошлась городскому бюджету в астрономическую сумму – более 100 млн грн. Хотя проведена она была с многочисленными нарушениями.

Читайте также:
«Денег нет!»: на площадь перед мэрией хватило, а детский сад в Корабельном районе — «в пролёте»

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. Такое чувство что это не мэр, а быдло какое-то, где видано чтоб мэр так общался, при чем это неоднократно уже повторяется. Позор , фу !!!

  2. От конченый , то тендер объявляют на флаг ,то Губернатор в поддержку флага выступает , а потом ему вопросы не нравятся . Он вечно психует когда не плану идёт . Когда МДЛ сделал меньше даже кипиша било в новостях ,чем сейчас с флагом

  3. Посмотрите какое хамство! Тебя люди выбрали, так будь им благодарен!
    В конце концов можно и квотум недоверия всем городом выдвинуть и сразу культура речи проснется, когда кресло под "задним карманом" зашатается!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button