СуспільствоТема дня

"Що ж ви робите, свині?!", - мешканці Корабельного району вражені брудом у парку "Богоявленський"

Парк знову забруднено: багато сміття, гілок та різноманітних відходів. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Активісти Корабельного району міста Миколаєва опублікували відео, на якому показано стан парку “Богоявленський” 22 березня 2024 року. На запису видно, наскільки парк став брудний: багато сміття, гілок та різноманітних відходів. При цьому автор відео стверджує, що тут нещодавно наводили порядок, і звертається до тих, хто його зіпсував: “Що ж ви робите, свині?!”.

Після розміщення цього відео на нашому Telegram-каналі, місцеві мешканці розпочали активно ділитися своїми враженнями та висловлювати свої думки. “З кацапів сміємось, а свої ні діти, ні дорослі не мають елементарних понять. Штрафи треба зробити такі, щоб боялись”, – написала Юлія.

“Саме тому потрібна програма “Безпечне місто” з купою камер. Щоб зібрати це сміття і повернути власнику во двір або квартиру”, – запропонував один з місцевих жителів.

“Народжений бути свинею орлом не стане”, – прокоментував інший.

“Ентузіастів, молодих треба згуртовувати. Часу вільного, я думаю, можна знайти. На жаль, більшість людей думає: “Моя хата скраю, нічого не знаю”. А з цього починається наше життя. Миру всім!”, – написала Валентина.

“А що, при оплаченому прибиранні парку його більше ніж раз на місяць прибирають на 100% від сміття?”, – поцікавився Борис.

“Срете, де живете”, – зауважив Олександр.

“Саме краще виховання для деяких осіб – цепіздюлина”, – підкреслив Геннадій.

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button