Пригоди

7, 8 і 9 років тюрми з конфіскацією майна присудили трьом розбійникам, що "кошмарили" мешканців Миколаївщини

Під час судового процесу підсудні не визнали своєї вини

Цей материал також доступний

В березні 2024 року Миколаївська обласна прокуратура, з підтримкою публічного обвинувачення від Вознесенської окружної прокуратури Миколаївської області, досягла визнання трьох мешканців Вознесенського району винними у вчиненні розбою та крадіжки.

За даними слідства, у січні 2017 року двоє зловмисників, один із яких має попередню засудженість, домовилися між собою та незаконно проникли через вікно до будинку мешканця у селі Козубівка колишнього Доманівського району. Після цього вони таємно викрали майно власника на суму понад 180 тис. грн.

Також у березні 2017 року злочинці привернули до своєї незаконної діяльності свого знайомого та скоїли напад на приватного підприємця, який займався торгівлею картоплею у смт Олександрівка Вознесенського району, вчинивши розбійний напад.

Підчас вчинення злочину зловмисники атакували чоловіка, наносячи йому принаймні три удари руками та рукояткою револьвера у голову та нижні кінцівки. Вони погрожували використанням вогнепальної зброї, проникли до кабіни його вантажного автомобіля з метою заволодіння грошовими коштами, але гроші в салоні кабіни не знайшли. Однак вони вкрали мобільний телефон потерпілого перед зникненням з місця злочину.

Під час судового процесу підсудні не визнали своєї вини у звинуваченнях, що їм пред’являлися.

Суд визнав зловмисників винними та засудив їх до покарання у вигляді позбавлення волі на строк 7, 8 та 9 років з конфіскацією всього їх майна.

Вирок суду на даний час не набув чинності, бо триває строк апеляційного оскарження.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button