ПригодиСуспільство

Збережемо світлу пам'ять: 2 роки, як загинув технік "кульбакинської" авіабригади Олександр Лагерний

19 березня 2022 року старший лейтенант Лагерний пішов з життя

Цей материал також доступний

Особовий склад 299 бригади тактичної авіації ім. генерал-лейтенанта Василя Нікіфорова вшанував пам’ять побратима, військовослужбовця, старшого техніка Олександра Лагероного, який загинув два роки тому через важке поранення від ракетних обстрілів рф по військовій частині.

Обстріл відбувся на третій день повномасштабного вторгнення:

“27 лютого 2022 року о 13.40 в наслідок обстрілу російськими загарбниками військової частини отримав тяжке осколкове поранення старший технік групи регламенту та ремонту авіаційного прицільно-навігаційного комплексу технічно-експлуатаційної частини авіаційної техніки старший лейтенант Лагерний Олександр Ігорович”, – розповідають в бригаді.

Після чого військовий був госпіталізований до Одеського військового шпиталю. Там був прооперований, потім був перевезений до Вінницького військового шпиталю та впродовж двох тижнів боровся за життя.

Нажаль, поранення виявилось надто тяжким. 19 березня 2022 року старший лейтенант Лагерний пішов з життя.

“Особовий склад 299 бригади тактичної авіації назавжди збереже в серцях світлу пам’ять про наших побратимів, котрі віддали життя у війні з російськими загарбниками”, – зазначають в бригаді.

За особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм, проявлені при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України Олександр Лагерний нагороджений орденом “За мужність III ступеня посмертно”.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button