ПригодиТема дня

Йому подякував Залужний: захищаючи нас від ворога, на війні загинув 36-річний миколаївець Павло Довбощук

"Схиляюсь перед відвагою, стійкістю та патріотизмом Воїна", - Валерій Залужний

Цей материал також доступний

Довбощук Павло Леонідович – випускник розташованого в Корабельному районі Вищого професійного училища суднобудування (ВПУС) 2006 року – загинув 10 грудня 2023 року під час переправи через річку Дніпро в районі населеного пункта Кринки Олешківської громади, – повідомляють в навчальному закладі.

Народився Павло Довбощук 02.08.1987 року в місті Миколаєві в багатодітній родині. В училищі навчався за професією складальник корпусів металевих суден. Був веселим, житєрадісним, любив життя і свою родину. Працював у фермерському господарстві в с. Галицинове трактористом. Мобілізувався на початку війни. Служив стрільцем – помічником гранатометника на Херсонському напрямку. Мав подяки від керівництва частини.

Довбощук Павло Леонідович
Довбощук Павло Леонідович

А також Павло був нагороджений (посмертно) пам’ятною грамотою від головнокомандувача ЗСУ генерала Залужного – на знак глибокої вдячності за жертовне служіння у лавах ЗСУ.

“Як головнокомандуючий Збройних Сил України схиляюсь перед відвагою, стійкістю та патріотизмом Воїна…”, – підписав пам’ятну грамоту від 14.12.2023 року Валерій Залужний.

Довбощук Павло Леонідович

У Павла залишилися дружина та двоє діток. Вічна пам’ять герою!

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button