ПригодиТема дня

"Вирвали серце": під час виконання бойового завдання загинув льотчик миколаївської бригади Владислав Риков

Про таких людей потрібно знати і памʼятати — він віддав життя за наші життя...

Цей материал також доступний

7 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання загинув досвідчений льотчик Владислав Риков, про це повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook  Герой України, командир авіаційної ескадрильї 299-ї бригади тактичної авіації Миколаєва Ростислав Лазаренко.

Вчора мені вирвали серце. 07.02.2024 під час виконання бойового завдання загинув мій бойовий братик, член нашої бойової сімʼї, мій заступник — Владислав Риков. На його рахунку 385 бойових вильотів — це був найкращий льотчик і командир, якого я знав. Він прикривав мою спину з початку повномасштабної війни як на землі, та і в повітрі, підготував велику кількість як бойових ведених, так і ведучих. Для мене це надзвичайно тяжка втрата, так як за цих майже два роки війни, Влад завжди був поруч і всі проблеми ми вирішували разом. Влада мало хто знав, але його історію я розповім згодом, бо про таких людей потрібно знати і памʼятати — він віддав життя за наші життя, за нашу свободу і за нашу Україну!” – написав Ростислав Лазаренко.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button