Пригоди

На Закарпатті лікар-діагност ґвалтував пацієнтів і знімав усе на відео

На Закарпатті розгорівся медичний скандал, який викликав широкий резонанс серед громадськості. Лікар місцевої лікарні, Юрій Ковач, потрапив під слідство за обвинуваченням у сексуальному насильстві над чоловіками, які були його пацієнтами. За інформацією журналістів, він вводив своїм жертвам препарати, що виводили їх зі стану свідомості, після чого здійснював протиправні дії, фіксуючи все на відео.

Злочини Ковача були викриті завдяки розслідуванню журналістів, які надали докази його дій. Відомо, що в телефоні лікаря знайдено 260 фотографій та відеозаписів, що свідчать про скоєне. Справа отримала великий розголос, спонукаючи поліцію до активних дій. Наразі Ковач перебуває під домашнім арештом, і йому загрожує до семи років ув’язнення.

Насправді він займався діагностикою. Проте цей так званий лікар, доки пацієнти були “у відключці”, ґвалтував чоловіків і на пам’ять усе це собі знімав на телефон. Лише за січень у смартфоні медика знайшли 260 фото й відео інтимного характеру, а от скільки часу він таке робив і скільки насправді чоловіків постраждали, можна лише здогадуватися.

Громадськість вражена та обурена вчинками лікаря. В соцмережах люди висловлюють своє невдоволення ситуацією та закликають до необхідності жорсткого покарання для винуватця. Цей інцидент знову підкреслює важливість бджолиного ставлення до таких злочинів та підтримки жертв.

Міністерство охорони здоров’я України вже заявило про намір провести службове розслідування та вжити заходів для запобігання подібним випадкам у майбутньому. Суспільство очікує на справедливе розслідування та покарання для лікаря, а також на запровадження заходів, які б запобігали повторенню подібних злочинів.

Ця подія стала сигналом для всіх про необхідність захисту прав та свобод людини, незалежно від її статусу чи професії. Важливо, щоб кожна жертва насильства знала, що їй є куди звернутися по допомогу і справедливість.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button