СпортСуспільствоТема дня

"Оновлений" скейт-парк у Корабельному - просто жахливий!", - молоді спортсмени

ВІДЕО

Цей материал також доступний

Молоді мешканці Корабельного району міста Миколаєва, що вважають спорт невід’ємною частиною свого життя, обурені незацікавленістю влади у відповідному розвитку юного покоління:

“Проблема в тому, що в нашому місті не розвивають екстремальний спорт. Знесли хороший скейт-парк у Корабельному районі і поставили там елементи в 6 разів менше, на яких кататися можуть тільки діти”, – написав К. у Телеграм-каналі “Корабелов.інфо Миколаїв“.

“То так, під час війни це найважливіша справа… Зараз спортивні майданчики, стадіони, ремонти адміністрацій та т.п. не мають бути в приоритеті витрачання грошей”, – спробували йому заперечити.

Тобто ви пропонуєте замість того, щоб розвивати екстремальний спорт, деградувати? Є не тількі ті, хто сидить на дитячіх майданчіках та розвипає спиртні напої. Є ті, хто хоче розвинути країну у плані спорта, але для цього влада не може нічого зробити. А тобто гроші в бруківку – ЦЕ саме найважливіше?..

Чому ви вважаєте, що під час війни не можна розвивати екстремальний спорт? Чому на бруківку витратилось більше грошей, чим на усі скейт-парки м. Миколаїва? Нам зараз дорога потрібна? Про неї треба було думати до війни. Виділенна сумма на цей скейт-парк була 2 млн гривень, з яких офіційно було витрачено 340 тис. гривень, а зроблено на 150 тис. Проблема в тому, що влада, як звичайно, відмиває гроші, а потім нема де розвивати спорт…”, – зазначив К.

Зруйнували і зробили заново: площу біля райадміністрації в Корабельному перебудували за 4 млн

Інші мешканці підтримали скаргу парубка.

“У скейт-парку в Корабельному тепер кататися нереально, фігури зроблені жахливо, скрізь стирчать болти та погано прикручені грані. Кататься на них страшно, вже 4 людини порвало покришки”, – пише Вадим.

Для порівняння: так у 2013 році виглядав скейт-парк у Корабельному районі, на будівництво якого було виділено більше мільйона грн:

Нещодавна повідомлялося:
“Замалі за розміром, зате нові й без дірок”, – у скейт-парку в Корабельному районі встановили нові елементи

“Взагалі, кому ви це зробили? Просто так, щоб менше скарг було, що той вже дірявий був?..”; “Нові фігури страшно фігурами назвати – це просто жах із гівна та палиць”; “Оновлений парк не продуманий від слова “зовсім” і був зроблений на от’*бісь”, – зазначають молоді спортсмени.

“Тепер ми будемо витрачати гроші, щоб їхати в інший район міста. Навіщо воно нам? Ну, за фактом більше ніде кататися в Коробельному, “дякую” вам”, – обурюється Іван.

“В Корабельному районі взагалі сумно, і молоді нема де й займатися”, – вважає Ніна.

“А діти мають жити, розвиватися назло ворогам”, – впевнені Наталя і багато інших миколаївців.

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button