СуспільствоТема дня

У Корабельному районі ремонтують комплекс "Лінкор" - думки мешканців розділилися

ФОТО, ВІДЕО

Цей материал також доступний

Вже багато років мешканці Корабельного району міста Миколаєва піднімають питання щодо жахливого стану спортивно-ігрового комплексу “Лінкор” (розташованого по пр. Богоявленському, неподалік плавбасейну), який у 2017 році урочисто було відкрито місцевою владою. І ось станом на 22 січня 2024 року тут почали робити ремонт, про що свідчить оголошення на споруді та попереджувальна стрічка навкруги комплексу.

“Як Ви ставитеся до ремонту саме зараз?”, – поцікавилась наша редакція думкою місцевих мешканців в Telegram-каналі “Корабелов.інфо Миколаїв“.

“Думаю, поки це не вчасно…”, – вважає Ірина.

“Це для дітей, можна”, – заперечує їй Любов.

“Не можна! Їм тільки розваги!!!! ГРОШІ НА ЗСУ!!! Потім розважатися будете, після війни!!!!”, – написав категорично налаштований місцевий мешканець.

“Діти ростуть зараз, їм потрібно якось спілкуватись, находити порозуміння, і на дитячих майданчіках також!”, – вважає Галина.

“Я з друзями там був буквально позавчора, скажу чесно, вони там ніх*ра не роблять, вони його пофарбували, а кораблик як стояв роздроблений, так і стоїть. А про скейтпарк взагалі мовчу, таке лайно зробили…”, – зазначив один з підписників.

Раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button