СуспільствоТема дня

"Замалі за розміром, зате нові й без дірок", - у скейт-парку в Корабельному районі встановили нові елементи

"Стало побільше нових фігур, яких раніше не було"

Цей материал також доступний

15 січня 2024 року в скейт-парку, разташованому по пр. Богоявленському, 323 в Корабельному районі міста Миколаєва, демонтували старі аварійні конструкції, та вже 16 січня було встановлено деякі нові конструкції. Про це повідомили місцеві мешканці у Telegram-каналі “Корабелов.інфо Миколаїв“. “Щоб встановити нові елементи, потрібно демонтувати старі… Син сказав, що тепер вони замалі за розміром, зате нові й без дірок”, – зазначила мама місцевого спортсмена.

Як повідомили кореспонденту korabelov.info місцеві скейтери, на жаль, те, що встановлено, не є головними елементами:

“Сьогодні вже встановили елементи, стало побільше нових фігур, яких раніше не було. В гарну погоду можна кататися. Немає “фанбокса” і “квотера”, раніше вони були, але в аварійному стані. Робочі нам сказали: якщо буде багато людей – зроблять “фанбокс” (це головна фігура для досвідчених). Якщо їх зроблять, буде дуже круто! Дуже добре, що все ж зреагували на численні скарги та демонтували аварійні конструкції. Тепер головне, щоб всі ті елементи, яких не вистачає, повернули, але нові”.

“Було б добре, якби у нас в районі з’явився ще й критий скейт-парк”, – мріють місцеві спотрсмени.

Нагадаємо: 6 вересня 2013 року на цій території урочисто закопали капсулу з посланням нащадкам, чим започаткували будівництво парку спорту «Корабельний», а на планово-бюджетній комісії депутати міськради змогли вмовити опозиціонера Олександра Жолобецького проголосувати «За» виділення більше мільйона гривень на будівництво цього парку за умови, що на відкритті не буде політичної агітації.

Ми повідомляли:

Читайте новини першими
Back to top button