Суспільство

Скейт-парк за мільйон грн "втомився" - діти з Корабельного їздять покататися в інший район

ВІДЕО

Цей материал також доступний

Батьки та діти, які проживають в Корабельному районі міста Миколаєва, просять місцеву владу звернути увагу на скейт-парк по пр. Богоявленському, 323. Так, до редакції сайту Korabelov.іnfo надійшло повідомлення місцевої мешканки з проханням опублікувати фото, що свідчать, в якому стані перебуває зараз цей спотривний майданчик:

“Це єдине місце в районі, де можна було покататись на скейтах, роликах, самокатах… На жаль, зараз діти туди їздять лише подивитись, як все розвалюється, замість того, щоб покататись. Син говорить, їздити там неможливо, небезпечно для життя – можна лише скалічитись. Зараз він з друзями їздить в сусідній (Інгульський) район, щоб покататись у подібному парку, оскільки в нашому Корабельному його вже немає, то є просто інсталяція”.

Шокуюче відео про стан споруд у скейт-парку опублікувала Катерина З. в своєму зверненні до Facebook-групи “Contact Center при Миколаївській міській раді”.

Служба Оперативного Реагування зареєструвала звернення та передала його “на виконання” в Управління фізичної культури та спорту. Станом на 6 вересня зазначено, що дане звернення буде “в роботі” ще більше 24 днів.

Нагадаємо: 6 вересня 2013 року на цій території урочисто закопали капсулу з посланням нащадкам, чим започаткували будівництво парку спорту «Корабельний», а на планово-бюджетній комісії депутати міськради змогли вмовити опозиціонера Олександра Жолобецького проголосувати «За» виділення більше мільйона гривень на будівництво цього парку за умови, що на відкритті не буде політичної агітації.

Раніше ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Н4 будет политической агитации ?????? Лично видел , как администрация района , главу того времени все прекрасно знают , давно покойный , пиарила Дятла , Чука , Ильюка и компанию !!!!!!! Заставляла для массовки школы спортивные приходить !!!!!!! На то время потратили сумашедшие деньги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button