СуспільствоТема дня

"Застрелитися на зупинці?" або "Як завжди, тільки обіцянки": ввечері транспорт зникає з Корабельного району

Перевізники не дотримуються графіку руху

Цей материал також доступний

“Ну що, народ, хто вже їздив на маршруті №17 до 22:00? Бо щось о 19 годині вечора простояла 40 хвилин і пішла пішки. А то ж ще навіть не кінець зміни в них. Дуже сумно, що, як завжди, тільки обіцянки”, – написав нещодавно у “Фейсбук”-групі “Корабелов.инфо” Новини Миколаєва” один з наших підписників.

Нагадаємо, в кінці грудня 2023 року міською владою повідомлялося, що перевезення на маршруті №17 в Миколаєві здійснюватимуться з 06:00 до 22:00.

“17-й ходе до 18:00, вчора питали у водія”, – зазначила одна з мешканок, а інша додала: “Вони ніколи не їздили в такий час. Якщо в 19:00 не поїхала, то було марно чекати: годину стоїш, потім ідеш пішки до Балабанівки. Невже важко ввечері хоча б раз на годину виїхати на маршрут? Вони обурюються, що немає людей. Так напишіть у маршрутці, о котрій і відкуди вирушати буде, люди знатимуть, а так стоїш, чекаєш, потім береш таксі або йдеш пішки”.

Не працюють в Корабельному районі вечорами й комунальні автобуси.

“Після 18:30 застрелитися на зупинці? Хоч би альтернативу якусь дали(. З такими друзями ворогів не треба(. Добираємось в Корабельний на попутках…”, – пише Антоніна М., коментуючи графік руху автобусів на маршрутах №№ 1, 91, 81, 79.

У Миколаєві оновили розклад руху «зелених» автобусів

“Останній автобус в Корабельний район – о 17:40 так і залишився… Яка від них користь до десятої вечора до 6-ї Слобідської? У місті маршрутки одна за одною”, – скаржиться Анастасія Б.

“Поверніть до Корабельного району автобуси, які заберуть народ після 20:00 та 21:00. Пішки не дійти, а на таксі ще зарплата не дозволяє!.. Ваші пОпи і вранці, і ввечері під під’їзд привозять, а подумайте, як стояти на морозі і чекати, буде авто чи ні!!! Хотіла б я, щоб ВАШІ поруч померзли у нічний час!!”, – звертається до влади Тетяна П.

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button