СуспільствоТема дня

Корабельний район кожного дня страждає від транспортних проблем, - мешканці

Миколаївці скаржаться міськраді

Цей материал також доступний

Про проблеми з транспортом миколаївці регулярно повідомляють в Facebook-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді”.

“Корабельний район міста кожного дня страждає від катастрофічної відсутності громадського транспорту. У зв’язку з тим, що населення району збільшується кожного дня, комунальних автобусів не вистачає! Зелені автобуси проходять повз зупинку, не кажучи вже про те, що о 07:00 і після 17:00 неможливо в автобус зайти, бо немає місця, зовсім немає!

Авбуси 1 та 91 часто ходять разом в парі, а потім півгодини взагалі нічого не їде. В час пік на работу або з роботи неможливо добратися. Чи наша влада забула, що їх зарплатня залежить від працюючого населення? Маршрутки взагалі скоротилися в кілька разів, після 18:00 немає маршруток взагалі, не кажучи про їх жахливий стан. Корабельний район – густонаселений район міста, тож не тільки Намив з Інгульским районом потребують достатню кількість громадського транспорту”, – написала Світлана Л.

Підтримали автора й інші місцеві мешканці, які страждають від відсутності транспорту:

“Я на всі 100 згодна з автором. Корабельний – наче люди там не живуть, траспорту дуже мало. Якщо пощастить, сісти можна, вдавитися від жари та від щільності людей. Про це не раз писалося, але, мабуть, до нас нема ні інтересу, ні людяності”, – Тетяна М.

“В Кульбакіно та ж сама історія. Таке враження, що після 19-ї години ходять тільки 31 та 21 маршрутки”, – Наталія Р.

Служба “Оперативного Реагування” зареєструвала повідомлення та передала на виконання в Управління транспортного комплексу міськради. Станом на 8 липня зазначається, що звернення буде «в роботі» ще два дні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button