СуспільствоТема дня

"Там що, нелюди живуть?", - миколаївцям не вистачає транспорту в Корабельний район

І по будням, і у вихідні...

Цей материал також доступний

Миколаївці стабільно скаржаться на відсутність достатньої кількості міського транспорту, який курсує за маршрутами в Корабельний район.

“Вже більше 40 хвилин знаходжуся на зупинці Адміральській. Де транспорт, де автобус №1??? Хто згадає про Корабельний район? Там що, нелюди живуть, чому відсутній транспорт в Корабельний район?? Вихідні дні – сплошне випробовування для людей!”, – написала вранці в суботу, 14 жовтня 2023 року, в Facebook-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді” Лариса Г.

Приєдналися до обговорення проблеми й інші миколаївці. “І не тільки в вихідні. За що отримують зарплату відповідальні за транспорт у міськвиконкомі?”, – питає Валентина Н.

“Скільки автобусів надавали нам гуманітарні місії країн і чому їх не достатньо? Значить, неправильно розподілений транспорт по районах міста. В центральних районах міста є і трамваї, і тролейбуси, то можна ж їм менше автобусів надати, а Корабельному району надати більше, бо це для працюючих людей – питання номер 1. Ось про це треба подумати меру”, – вважає місцева мешканка Наталія.

“У місті проблем з транспортом немає, а ось дістатися Корабельного району – проблема з проблем, а після 18:00 – взагалі цілий квест!”, – пише Павло.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button