Пригоди

Звільнено майстра Балабанівського лісу, якого затримали на незаконному вивозі деревини

Мова про 44-річного Сметану Миколу Миколайовича 1979 р.н.

Цей материал також доступний

У філії «Миколаївське лісове господарство» ДП «Ліси України» майстра лісу звільнено за результатами службового розслідування.

Розслідування було розпочато за фактом перевезення деревини без дозвільних документів. Нагадаємо, що особистий автомобіль працівника лісгоспу зупинено на території Балабанівського урочища. Підтвердити законність рубки і перевезення деревини відповідними документами затриманий не зміг. 

Нагадаємо, ми писали:
Працівника лісгоспу з вантажівкою спиляних дерев затримала поліція Корабельного району

У ході службового розслідування було встановлено, що майстер лісу, перебуваючи не на своєму обході, зловживаючи службовим становищем, всупереч інтересам підприємства та порушуючи Інструкції проведення ревізій лісових обходів, під час виявлення незаконної рубки не склав відповідних документів, не вжив жодних заходів, направлених на встановлення осіб правопорушників. Натомість, погрузив спиляну деревину  у транспортний засіб свого знайомого та повіз у невідомому напрямку, після чого був затриманий. 

Зважаючи на те, що своїми діями він дискредитує діяльність працівників лісової галузі та, враховуючи, що майстра лісу було притягнуто до адміністративної відповідальності екологічною інспекцією, комісією прийнято рішення про звільнення даного працівника на підставі статті пункту 8 статті 40 Кодексу законів про працю України (вчинення за місцем роботи викрадення (у тому числі дрібного).

Читайте також:
Працівника лісгоспу, затриманого в Корабельному з незаконно спиляними деревами, оштрафували на 2550 грн

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button