ПригодиТема дня

Працівника лісгоспу, затриманого в Корабельному з незаконно спиляними деревами, оштрафували на 2550 грн

Чоловіка затримали у липні 2023 року

Цей материал також доступний

У Миколаєві ошитрафували працівника ДП «Миколаївське лісове господарство» ДСГП «Ліси України» за незаконне перевезення лісоматеріалів, про що повідомляє Державна екологічна інспекція Південно-Західного регіону.

«19 липня на дорозі у лісовому урочищі «Балабанівське» (Корабельний район міста Миколаєва) працівниками ВП №3 Миколаївського РУП ГУ НП в Миколаївській області був зупинений вантажний автомобіль «ГАЗель», який перевозив великі спиляні соснові стовбури дерева. Перевезення здійснював громадян, який є працівником ДП «Миколаївське лісове господарство» ДСГП «Ліси України» та обіймає посаду майстра лісу. Документів, що підтверджують законність походження лісоматеріалів (товаро-транспортної накладної) у порушника не було. Посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 65 КУпАП у вигляді штрафу в розмірі 2550 гривень», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що керування зазначеним автомобілем здійснював 44-річний Сметана Микола Миколайович, (1979 р.н.). На вимогу працівників поліції надати документи, які б підтверджували законність випилу дерев у зазначеній ділянці лісу, Микола Сметана спочатку пояснив, що вказані документи перебувають за місцем його проживання, а через деякий час взагалі повідомив, що документів на проведення робіт немає, а випиляв він дерева, бо вони заважали проїзду автотранспорту на територію лісу, та що такі роботи не підлягають документуванню у ДП «Ліси України». На водія було складено відповідний протокол, та працівники поліції доставили порушника до райвідділення.

“Також наявна інформація про той факт, що раніше Сметана М.М. вже затримувався за вирубку лісових насаджень без дозвільних документів, однак ніяких кадрових рішень керівництвом ДП «Ліси України» відносно даного працівника прийнято не було, відповідальності він не поніс та, як бачимо, продовжує займатись прибутковими справами”, – зазначав автор повідомлення про правопорушення майстра лісу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button