ПригодиТема дня

Працівника лісгоспу з вантажівкою спиляних дерев затримала поліція Корабельного району

Микола Сметана, що віз вантаж без документів, займає на держпідприємстві посаду "майстер лісу"

Цей материал також доступний

В другій половині середи, 19 липня 2023 р., працівниками сектору кримінальної поліції відділення поліції №3 (Корабельного ВП) Миколаївського РУП ГУНП в Миколаївській області на дорозі, яка слугує межею між територією Корабельного району м. Миколаєва (біля Балабанівського кладовища) та територією Галицинівської ОТГ Миколаївського (колишнього Вітовського) району Миколаївської області, був зупинений вантажний автомобіль “ГАЗель” (держ. номер ВЕ 3023 АТ), який викликав підозру у працівників поліції тим, що перевозив великі спиляні соснові стовбури дерева. Про це до редакції Кorabelov.info повідомив небайдужий місцевий мешканець.

Як йдеться в повідомленні, керування зазначеним автомобілем здійснював 44-річний Сметана Микола Миколайович, (1979 р.н.), який виявився працівником ДП “Ліси України” та у дійсний час займає посаду майстру лісу. На вимогу працівників поліції надати документи, які б підтверджували законність випилу дерев у зазначеній ділянці лісу, Микола Сметана спочатку пояснив, що вказані документи перебувають за місцем його проживання, а через деякий час взагалі повідомив, що документів на проведення робіт немає, а випиляв він дерева, бо вони заважали проїзду автотранспорту на територію лісу, та що такі роботи не підлягають документуванню у ДП “Ліси України”. На водія було складено відповідний протокол, та працівники поліції доставили порушника до райвідділення.

“Також наявна інформація про той факт, що раніше Сметана М.М. вже затримувався за вирубку лісових насаджень без дозвільних документів, однак ніяких кадрових рішень керівництвом ДП “Ліси України” відносно даного працівника прийнято не було, відповідальності він не поніс та, як бачимо, продовжує займатись прибутковими справами”, – зазначає автор повідомлення.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button