СуспільствоТема дня

Бо мають безліч проблем: найбільше ідей для Стратегії розвитку Миколаєва подали жителі Корабельного району

Прийом проєктних ідей триватиме до 15 вересня 2023 року

Цей материал також доступний

Жителі Миколаєва подали 166 пропозицій до розробки Стратегії розвитку Миколаївської міської територіальної громади на період до 2027 року. Найактивнішими виявились мешканці Корабельного району міста (47 ідей). Про це стало відомо під час чергового засідання робочої групи з розробки документу 12 вересня 2023 року, – повідомляє Миколаївська міська рада.

У засіданні в онлайн-форматі взяли участь перший заступник міського голови Віталій Луков, директорка департаменту економічного розвитку міської ради Тетяна Шуліченко, представники виконавчих органів міської ради та архітектурної компанії One Works, а також експертка ПРООН зі стратегічного планування Олена Нижник.

“У своїх стратегічних документах ми маємо приділяти велику увагу тому, що нам потрібно буде повертати людей у місто. Це дуже серйозний виклик. Чим довше люди перебувають за межами Миколаєва, тим більший ризик, що вони не повернуться”, – акцентував Віталій Луков під час роботи групи.

Серед пріоритетів містян: організація та облаштування публічного простору, транспортна інфраструктура, освіта, спорт і відпочинок.

Прийом проєктних ідей триватиме до 15 вересня. Хто ще не заповнив онлайн-форму, може зробити це, перейшовши за посиланням.

Нагадаємо, рішення про розробку Стратегії розвитку Миколаївська міська рада ухвалила у квітні 2023 року. Відповідальним за підготовку документа є департамент економічного розвитку. В рамках проєкту міська рада співпрацює з Програмою розвитку ООН, а також залучає громадськість шляхом онлайн-опитувань та роботи з фокус-групами.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button