СуспільствоТема дня

"Страшний безлад на вулиці", - мешканці Корабельного намагаються привернути увагу влади

ФОТО

Цей материал також доступний

“Дуже хочемо привернути увагу місцевої влади до нашої вулиці, де страшний безлад в самому центрі Корабельного району, а саме вулиці Генерала Попеля. Після дощу два тижні так і лежать гілки, дерева, вже не кажучи про ями і калюжі, які не висихають. І це все – коло дитячого садка. Далі по вулиці – поле, яке ніколи не приводили до ладу, на якому постійно стаються пожежі через займання бур’яну”, – написала до редакції Кorabelov.info мешканка міста Миколаєва Н., надіславши відповідні фото.

Інша жінка з цієї вулиці, О. просить владу виконати за адресою вул. Попеля, 170 видалення засохшого горіху з торця будинку та санітарну обрізку сусіднього горіху з сухим гіллям, а також виконати санітарну обрізку акації на куту будинку біля 2-го під’їзду. Крім того, мешканка попросила викорчувати чотири пні перед будинком.

Два звернення мешканки О. 20 липня 2023 року було передано на виконання до комунального підприємства «Миколаївські парки». Станом на 24 липня, в “Контакт-центрі” Миколаївської міськради зазначено, що звернення будуть знаходитися “в роботі”: щодо пнів – 3 дні, а щодо дерев – ще 26 днів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. А біля кожного двору гори сміття влада навали? А траву скотиняка біля будинків слабо ? Напевно руки ростуть з іншого місця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button