Суспільство

Мешканка Корабельного району звернулася до міськради з проблемою "зупинки "Арка"

До обговорення порушеного питання долучилися й інші місцеві мешканці

Цей материал також доступний

Мешканка Корабельного району міста Миколаєва Катерина звернулася до “Контакт-центру” Миколаївської міської ради з такою проблемою:

“На зупинці “Арка” (по пр. Корабелів) немає знаку, що там зупинка, і постійно ставлять машини на зупинці, і не може міський транспорт заїхати на зупинку для людей. Тут багато людей похилого віку та інвалідів…”, – написала жінка, додавши відповідне відео з вказаної ділянки проспекту.

Ій відповіли, що звернення 4 серпня 2023 року передане на виконання в КП “СМЕП” (спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ), і станом на 5 серпня, воно буде “в роботі” ще близько 29 днів.

Натомість, до обговорення порушеного питання долучилися й місцеві мешканці:

“Це нелегальна зупинка. Не можна кожні 20 метрів ставити зупинки”, – написала Галина.

“А що поганого від того, що багато зупинок? Бабусі з “Арки” шкандибати кілометр до “Артема” чи до “Корабелів?!”, – питає Анастасія.

“Там немає зупинки”, – стверджує Максим.

“25 років зупинялися, а тепер “нема”, – не погоджується Я.

“Там немає зупинки. Інша справа – там пішохідний перехід. 10 метрів до та після заборонено стояти”, – написав Ігор.

“У мене маленька дитина, і перейти дорогу там і так складно через бордюри високі. І ще там не вистачало скупчення транспорту”, – виступила проти зупинки Марія.

“Там норм пішохідний перехід, не так багато машин їздить. Отже вам потрібно нормальний з’їзд для колясок зробити… А зупинка там потрібна!.. Це зручно! Водієві нічого це не варте, а людям комфорт! Навіщо ускладнювати життя?”, – відповідає Анастасія.

“Зупинка громадського транспорту повинна мати хоча б якісь ознаки-знаки, відповідне облаштування. Якщо люди десь зупиняють маршрутку або сама вона зупиняється, то це не означає, що це зупинка. Це називається місце посадки або висадки пасажирів. Воно може бути всюди, де не порушуються ПДД…

Пишіть звернення, щоб облаштували зупинку відповідно до всіх правил. Зберіть підписи людей, напишіть листа своєму депутату по округу або якомусь профільному заступнику Сєнкевича, або навіть йому. У нас є купа людей, які дуже хочуть покращити життя мешканців Миколаєва, проте не знають, як і що робити (проводять опитування за опитуванням). От ви цим і скористайтеся”, – порадила авторці звернення Тетяна П.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button