СуспільствоТема дня

Сєнкевич знов обіцяє пустити тролейбуси у віддалені райони міста

В Миколаїв планують закупити тролейбуси з автономним ходом

Цей материал також доступний

“Комфортних тролейбусів буде більше – вони зможуть курсувати у віддалені райони міста, – мер Сєнкевич розповів про новий етап співпраці з ЄБРР”, – передає пресслужба Миколаївської міськкради.

Під час війни місту вдалося поновити співпрацю з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо модернізації міського пасажирського транспорту. Як нагадав міський голова, до Миколаєва вже доставили три нові тролейбуси, цього тижня очікуємо ще таку ж кількість. Загалом тролейбусний парк “Миколаївелектротрансу” поповниться на 10 одиниць (до війни в рамках угоди місто отримало 30 тролейбусів).

Олександр Сєнкевич повідомив ще одну добру новину – найближчим часом буде оголошено тендер на закупівлю тролейбусів з автономним ходом до 20 кілометрів. Місто планувало придбати біля 20 одиниць таких тролейбусів, однак віднайшли додаткове фінансування: допомогу надав уряд Данії, а також буде продовжено співпрацю з ЄБРР. “Миколаїв може придбати вдвічі більше транспорту для комфортного перевезення миколаївців. Йдеться приблизно про 40 одиниць. Технічні умови вже готові, ми очікуємо погодження від ЄБРР, щоб запустити тендер”, – каже мер.

Нагадаємо: питання про пуск тролейбуса до Корабельного району мусується міською владою понад 15 років, особливо перед місцевими виборами. Так, ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Хахааха , блин та надоел и этот сенкевич и все остальные , которые уже 30 лет подымают этот вопрос !!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button