СуспільствоТема дня

"Компліменти пасажирам, чистий салон...", - миколаївці в захваті від "маршрутчика"-інтелігента

Гос номер авто ВЕ 8634 АА

Цей материал також доступний

Незважаючи на гостру проблему в Миколаєві з якістю транспорту та надання послуг в ньому, містяни помічають і позитивні моменти, коли вони трапляються. Так, лист-подяку за гарну роботу водія мікроавтобуса, що курсує на маршруті №87, надіслала 8 серпня 2023 року до Кorabelov.info місцева мешканка Ірина І.:

“Сьогодні о 10:00 була пасажиркою нашого місцевого транспортного перевізника – маршрутного таксі №87, що їхало з Широкої Балки в мікрорайон Північний. Держномер авто ВЕ8634АА.

Хотілося б відзначити і подякувати транспортному перевізнику “Авто-Віола Плюс” за гарний підбір водіїв на маршрути. Водій, хоч і у зрілому віці, але дуже інтелігентний. В салоні чисто, на кожне прохання зупинки відповідав пасажирам згодою, при висадці дякував і бажав гарного дня, робив пасажирам компліменти, рухався згідно маршрутного листа і досить швидко. Побільше б таких водіїв в наш транспорт. Дякуємо Вам, водію!

Долучились до подяки й інші містяни:

“Дякуємо сумлінним, вихованим, людяним, професіоналам своєї справи, бажаємо здоров’я, миру, вдячних пасажирів, гарного настрою і гідної заробітної плати!”, – Тетяна К.

“Я вже не вперше за нього чую хороші відгуки! Добре, коли є такі люди!”, – Світлана З.

“Це людина з великої літери, молодець”, – Валентина Ч.

“Як приємно читати такі теплі й позитивні відгуки! Як добре, що в нашому місті такі люди є!”, – Олена К.

“Знаю особисто д. Сергія, дуже хороша і вихована людина! Здоров’я вам міцного і сталевих нервів, адже з людьми працювати – то велика тяга!”, – Лора Т.

“Так. Дійсно. У нас як погано, так зразу ж тобі сто гнівних слів. А як добре, так язык відсохне подякувати”, – Антоніна С.

“Якщо людина доброзичлива і гарно вихована, то вона завжди такою і буде, незалежно від віку і від місця роботи. Приємно було дізнатися про ввічливого водія і про вдячну пасажирку”, – Лариса О.

маршрутка №87

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Был раньше другой водитель тоже очень позитивный и классный , моложе этого !!!!! Этому респект , время тяжёлое с нынешними озлобленными , хамовитыми , наглыми пассажирами быть вежливым !!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button