ПригодиСуспільствоТема дня

Карти, креветки, попкорн... Бабуся три рази обікрала супермаркет у Корабельному районі

Жінка працювала адміністратором у готелі, та зараз з нею зупинено трудовий договір

Цей материал також доступний

23 травня 2023 року Корабельний районний суд м. Миколаєва виніс вирок по справі жінки, яка працевлаштована офіс-адміністратором в одному з готелей міста, проживає з донькою та дворічним онуком, позитивно характеризується за місцем проживання, і при цьому занадилася красти в супермаркеті “АТБ“, що розташований в Корабельному районі за адресою: пр. Богоявленський, 342/5.

Суду встановив, що в березні 2023 року Світлана Б. здійснила три крадіжки в цьому супермаркеті.

Так, 11 березня жінка вкрала: м’ясо креветки (800 г) варено-морожене, по упаковці мармеладу, двох видів цукерок та чаю; 15 березня – ватні диски, дві упаковки кексів, три вакуумних упаковки різних (сирокопчених) ковбас, 400 г вершкового масла, ролліні (2 шт.) з курячим м’ясом, цукерки, стретч-іграшку та навчальні карти серії “Вчимось та граємо”; а 18 березня – шість упаковок мармеладу, “морський коктейль” (варений по середземноморському), дві пачки соку, 4 упаковки попкорну, пачку сирного продукту, дві упаковки різних цукерок.

Загальна сума викрадених товарів склала 1551,60 грн.

Під час суду обвинувачена повністю визнала свою вину. Вона пояснила, що під час покупок на касі частину товару оплачувала, а іншу частину, що зазначена в обвинувальному акті, викрала.

За її словами, все майно, що нею викрадене, призначалося її дворічному онуку, який разом з її донькою проживають із нею, перебувають у вкрай важкому матеріальному стані з огляду на воєнні дії, через що з нею зупинено дію трудового договору, донька також без роботи, батько онука допомогу на утримання дитини не надає, через що вони перебувають у вкрай скрутних матеріальних умовах. У скоєному щиро розкаялася, шкодує про такі наслідки своїх дій. Матеріальну шкоду повністю відшкодувала.

Суд визнав Світлану Б. винною у кримінальному правопорушенні та призначив їй покарання у вигляді 5 років позбавлення волі (мінімальний строк, що передбачено законом за крадіжку, скоєну в умовах військового стану).

В той же час суд вважає можливим виправлення цієї обвинуваченої без ізоляції від суспільства, і тому жінка була звільнена від відбування покарання з випробуванням – з іспитовим строком один рік.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button