Пригоди

Вночі ЗСУ збили 29 «шахедів», два з них - над Миколаївщиною

Загалом зафіксовано пуски 31 дрона-камікадзе

Цей материал також доступний

У ніч на 30 травня 2023 року з 23:30 по 4:30 російські окупаційні війська вкотре атакували Україну іранськими ударними безпілотниками “Shahed-136/131”. Загалом із півночі та півдня зафіксовано пуски 31 дрона-камікадзе. повідомили Повітряні Сили Збройних сил України.

“Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено 29 ударних БпЛА. Майже усі дрони уражені на підступах до столиці та у небі Києва”, – зазначається у повідомленні.

Як додали в Миколаївській ОВА, вночі, 30 травня, над областю збито два ударних БпЛА “Shahed-131/136”. Також 29 травня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено ворожий БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Крім цього, 29 травня о 11:01 та 16:01 ворог завдавав артилерійських ударів по Очакову, внаслідок чого частково зруйновано та пошкоджено житлові будинки, господарські споруди та лінію електропередач. Постраждалих немає. Також, ввечері, о 20:13 фіксувалися ворожі обстріли акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

У Миколаєві, Первомайському, Баштанському та Вознесенському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button